Biologisch Tapiocazetmeel
- Licht verteerbaar
- Bij uitstek geschikt voor glutenvrije recepten
- Door veganisten en vegetariërs te gebruiken
- Gegarandeerd biologisch product
Koop 3 stuks | 5% Korting |
Koop 5 stuks | 10% Korting |
Koop 10 stuks | 15% Korting |
Biologisch Tapiocazetmeel: een populair basisingrediënt
Biologisch tapiocazetmeel wordt gemaakt van de cassavewortel, een wortelknol van een uit Zuid-Amerika afkomstige plant. Het productieproces is volledig geoptimaliseerd en resulteert in een vegan friendly eindproduct waaraan niets is toegevoegd. De wortel wordt eerst gewassen, geplet en geïsoleerd, en vervolgens wordt het zetmeel door een vacuümfilter van het water gescheiden. Zodra het biologische zetmeel opgedroogd is, wordt het verpakt.
Biologisch tapiocazetmeel is glutenvrij en kan in allerlei recepten verwerkt worden. Het wordt vaak als bakmeel gebruikt, maar ook voor het verdikken van saus en soep, of als bindmiddel.
Ingrediënten: maniok/tapioca
Belangrijke informatie
Tapiocazetmeel is voor diverse recepten geschikt en je kunt er ook tapioca parels van maken. Omdat het vooral zetmeel en koolhydraten bevat, en bovendien een hoge glycemische index heeft, wordt aanbevolen om het in beperkte hoeveelheden te consumeren.
Na opening bij kamertemperatuur op een droge plek bewaren.
Vorm | Poeder, Natuurlijke vorm |
---|---|
Merk | Vehgro |
Hoeveelheid | 100g |
Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden