Biologische Sojabrokken
- Geweldige vleesvervanger
- Rijk aan eiwitten
- Rijk aan aminozuren
- Geweldige bron van vitaminen en mineralen
Koop 3 stuks | 5% Korting |
Koop 5 stuks | 10% Korting |
Koop 10 stuks | 15% Korting |
Biologische Sojabrokken: rijk aan proteïne, vitaminen, mineralen en meer
De sojaboon (Glycine max) komt oorspronkelijk uit Oost-Azië, waar de peulvrucht al heel lang in de lokale keuken en in supplementvorm wordt gebruikt. En dat is geen toeval: soja is rijk aan eiwitten en diverse vitaminen en mineralen en is daarmee een uitstekende aanvulling op elk gezond dieet. Soja is rijk aan alle essentiële aminozuren, evenals B-vitamines, vitamine C en vitamine K. Het bevat ook aanzienlijke concentraties mineralen, waaronder calcium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium en zink. Deze getextureerde sojabrokken zijn gemaakt van biologische, niet genetisch gemodificeerde sojabonen die met stoom en onder druk zijn verwerkt om een unieke consistentie te krijgen. Ze vormen een geweldig vleesalternatief voor vegetariërs en veganisten.
Ingrediënten: 100% verwerkte GMO-vrije biologische soja
Adviezen
Sojabrokken kunnen worden gebruikt in allerlei hartige en zoete gerechten en naar smaak worden bereid.
Houdbaarheid: 12 maanden. In een afgesloten pot op een koele, droge en donkere plaats bewaren.
Vorm | Natuurlijke vorm |
---|---|
Merk | Vehgro |
Hoeveelheid | 1 kg |
Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden