African Dream Herb Extract 50x

(4)

African Dream Herb staat bekend om zijn potentiële vermogen om de geest te ontspannen en is daarmee ideaal voor het slapengaan. Er wordt zelfs gezegd dat het kan helpen lucide en levendige dromen te bevorderen. Daarbij is het lange tijd bij traditionele Afrikaanse sjamanistische ceremonies gebruikt. En nu kun jij het zelf vanuit het comfort van je eigen huis ook proberen!

€ 12,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

African Dream Herb Extract 50x: ervaar de kracht van Entada rheedii

African Dream Herb wordt in de vorm van zaden van de liaan Entada rheedii gehaald en is afkomstig uit de zuidelijke en oostelijke delen van Afrika.

Zamnesia African Dream Herb Extract 50x kan op verschillende manieren worden gebruikt om de voordelen ervan te ervaren. Naar verluidt, zorgt het voor rustgevende sensaties en maakt het lucide en levendige dromen mogelijk (vandaar de naam), Daarbij is African Dream Herb eeuwenlang gebruikt bij traditionele Afrikaanse sjamanistische ceremonies om mensen in contact te brengen met de geestenwereld.

Met dit poederextract kun je thee zetten of je eigen capsules maken. Consumeer het voordat je naar bed gaat en stel jezelf open voor alles wat Entada rheedii te bieden heeft.

African Dream Herb Extract 50x Product Informatie
Hoeveelheid 3g

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    20/Aug/2024

    Anoniem
    Heb het droomkruidextract gebruikt op vakantie omdat ik dan tijd heb om langer te slapen. Goed gedroomd.Opgestaan en goed beseft wat ik had gedroomd. Zal er mee doorgaan. En ook bedankt Zamnesia voor de altijd correcte levering.Jullie hebben een leuke website om door te lezen.

    K. V.
    13/Feb/2024

    Bijzonder
    Na hier thee van te maken heb ik een aantal keren een erg heldere droom gehad en onthouden. Dit heb ik zelden. Ik ga deze thee vaker maken. Ik beoordeel de werking positief.

    P. V.
    30/Nov/2023

    Interesting experience
    I used this 0,5-0,7g in hot water when going to sleep. I take with 25mg ketiapine pill for help to fall sleep. I think its same graphics than usual sleep but some different build ups.

    A. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
African Dream Herb Extract 50x
African Dream Herb Extract 50x
Je bezoekt onze Nederlandse website.