Vegan Essentials Bundel (Dawn Nutrition)

De Vegan Essentials Bundel van Zamnesia is de perfecte keuze als je vegan of vegetariër bent, of interesse hebt in het verbeteren van je gezondheid met plantaardige supplementen. De set bevat drie speciaal ontwikkelde producten voor een 100% natuurlijke ervaring zonder dierlijke ingrediënten. Omarm de kracht van planten; of je nu thuis, op het werk of onderweg bent!

€ 149,99
€ 74,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Vegan Essentials Bundel: puur plantaardig

De Vegan Essentials Bundel is perfect voor vegans, vegetariërs en iedereen die geïnteresseerd is in het ondersteunen van de gezondheid met plantaardige producten. Het bevat drie supplementen waarmee je bent verzekerd van een 100% plantaardige ervaring, zonder dierlijke producten. Je kunt de supplementen moeiteloos innemen, zowel thuis, op het werk als onderweg!

Het eerste product in de Vegan Essentials Bundelis Vegan Omega-3 Algenolie. Omega 3-vetzuren staan bekend om diverse gezondheidsvoordelen. Hoewel omega 3 normaal gesproken uit vis en andere dieren wordt gewonnen, heeft deze versie een 100% plantaardige basis: perfect voor iedereen met een vegan lifestyle.

Het tweede product is Vitamine D3. Als essentiële vitamine is D3 in staat om het immuunsysteem, de botten en de spieren te ondersteunen. De vitamine zit in verschillende voedingsmiddelen, zoals vis, vlees en zuivel. Met dit supplement ervaar je alle mogelijke voordelen van D3, maar dan 100% afkomstig van planten.

Om de Vegan Essentials Bundel compleet te maken, hebben we Vegan Vitamine B12. Deze pastilles hebben een natuurlijke frambozensmaak en zijn makkelijk te gebruiken. Ze bieden alle potentiële voordelen van vitamine B12, waaronder ondersteuning van het immuunsysteem en het tegengaan van vermoeidheid.

Wat je voedingsbehoeften ook zijn, met al het goeds van de Vegan Essentials Bundel kun je niet missen!

De verpakking bevat:

Vegan Essentials Bundel (Dawn Nutrition) Product Informatie
Vorm Capsules & tabletten
Merk Dawn

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vegan Essentials Bundel (Dawn Nutrition)
Vegan Essentials Bundel (Dawn Nutrition)
icon_important-info
Alle producten zijn uitsluitend bedoeld voor legale doeleinden en niet voor consumptie of illegaal gebruik. Wietzaadjes worden als souvenirs verkocht en het ontkiemen ervan is in veel landen verboden; houd hier rekening mee voordat je tot aankoop overgaat. Door de aankoop bevestig je dat je meerderjarig bent en op de hoogte van de lokale wetten. Zamnesia is niet aansprakelijk voor handelingen die in strijd zijn met deze wetgeving. Alle cannabis-, hennep-, paddo-gerelateerde en andere producten worden verkocht in overeenstemming met de toepasselijke lokale wetgeving.
Je bezoekt onze Nederlandse website.