Skin Recovery Bundel (Dawn Nutrition)

De Skin Recovery Bundel van Zamnesia is een 60-daagse kuur bestaande uit supplementen die zorgvuldig is samengesteld om je huid te ondersteunen en te verjongen. Deze bundel integreert naadloos in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Zowel Premium Skin Collageen als Retinol Pouche zijn speciaal ontwikkelde producten voor huidbehandeling.

€ 29,99
€ 14,99 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Skin Recovery Bundel: verbeter je dagelijkse routine

De huid is het grootste orgaan van je lichaam, en een goede huidverzorging is essentieel. Hier bij Zamnesia hebben we een set samengesteld die potentieel wonderen kan verrichten: maak kennis met de Skin Recovery Bundel. Deze 60-daagse kuur met nauwkeurig afgestemde voedingssupplementen is speciaal ontworpen om de huid van top tot teen in de watten te leggen. Of je nu onderweg bent, op het werk of thuis, deze supplementen passen moeiteloos in je dagelijkse leven.

De Skin Recovery Bundel bestaat uit twee producten. Het eerste is Premium Skin Collageen. Collageen is een van de belangrijkste vormen van eiwit in het lichaam. Het is een bestanddeel van je huid, ligamenten, botten en bindweefsels. Hoewel je zelf collageen aanmaakt, neemt de productie vanaf je 25ste levensjaar aanzienlijk af. Met onze Premium Skin Collageen supplementen geef je je lichaam een broodnodige proteïneboost.

Retinol Pouche is het tweede product in onze Skin Recovery Set. Retinol zit boordevol vitamine A en is het hoofdingrediënt in veel huidsupplementen en crèmes voor zowel het lichaam als het gezicht. Deze 60-daagse kuur met Retinol verzorgt de huid van binnenuit en ondersteunt de huidstructuur en huidfuncties.

Dus als je op zoek bent naar de beste manier om supplementen voor huidverzorging in je dagelijkse routine op te nemen, dan moet je zeker eens onze Skin Recovery Set checken!

De verpakking bevat:

Skin Recovery Bundel (Dawn Nutrition) Product Informatie
Vorm Capsules & tabletten, Poeder
Merk Dawn

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skin Recovery Bundel (Dawn Nutrition)
Skin Recovery Bundel (Dawn Nutrition)
Skin Recovery Bundel (Dawn Nutrition)
Skin Recovery Bundel (Dawn Nutrition)
icon_important-info
Alle producten zijn uitsluitend bedoeld voor legale doeleinden en niet voor consumptie of illegaal gebruik. Wietzaadjes worden als souvenirs verkocht en het ontkiemen ervan is in veel landen verboden; houd hier rekening mee voordat je tot aankoop overgaat. Door de aankoop bevestig je dat je meerderjarig bent en op de hoogte van de lokale wetten. Zamnesia is niet aansprakelijk voor handelingen die in strijd zijn met deze wetgeving. Alle cannabis-, hennep-, paddo-gerelateerde en andere producten worden verkocht in overeenstemming met de toepasselijke lokale wetgeving.
Je bezoekt onze Nederlandse website.