Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)

(1)

Het is geen echte albino, maar de Albino A+ is een geweldige keuze voor kwekers van elk niveau. Beginners waarderen de grote vruchten, lange stelen en snelle kolonisatie. Met wat meer ervaring kun je de vruchtzetting van de paddo's maximaliseren. Het hoogwaardig mycelium in elke vloeibare cultuur maakt het bijzonder makkelijk om thuis paddo's te kweken, op graan en kokos.

€ 26,99 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Acid Shroomz - Albino A+ Liquid Culture Spuit: een apart uiterlijk en een gemiddeld effect

Experts zijn er nog niet over uit waar de Albino A+ soort precies vandaan komt. Toch zijn de meesten het er wel over eens dat de unieke kleur van deze toepasselijk genaamde soort het gevolg is van een leucistische mutatie; een defect in pigmentcellen dat zorgt voor de roomwitte kleur. Dat gezegd hebbende, kunnen deze paddenstoelen tijdens het rijpen ook een lichtblauwe kleur ontwikkelen (vergelijkbaar met blauwe plekken). Maar al bij al ziet een complete flush er daardoor niet minder indrukwekkend uit. Je kunt verwachten dat er uit alle kanten grote vruchten met lange stelen steken.

Maar Albino A+ is niet alleen aantrekkelijk vanwege het prachtige uiterlijk. Deze paddo staat bekend om een relatief makkelijk groeiproces met een snelle vruchtzetting; een bonus voor ontluikende trippers. Daarmee is Albino A+ zelfs een uitstekende keuze voor beginners, want je kunt een grote oogst verwachten, of je nu graan of kokos gebruikt. Natuurlijk kunnen ervaren kwekers met deze Psilocybe cubensis soort de beste resultaten behalen, met meerdere complete flushes.

Na het plukken en drogen van je paddenstoelen, zul je de echte magie pas ervaren. Hoewel Albino A+ een gemiddelde sterkte heeft, treedt het effect meestal snel op. Houd daar dus rekening mee. Als we een nadeel moeten noemen, is het dat deze paddosoort een aparte smaak heeft die een stuk intenser is dan enkele andere cubensis soorten. Om jezelf direct te lanceren bij je volgende trip door de kosmos, kun je lemon tek overwegen; een techniek waarmee je ook de typische paddosmaak van Albino A+ maskeert. Als alternatief kun je blue honey maken. Dit is een superzoete lekkernij met een effect dat even snel optreedt en net zo intens is als bij normaal gebruik, maar de merkwaardige smaak goed verbergt.

Inhoud:

  • 1x 20ml vloeibare cultuur in een spuit
  • 2x alcoholdoekje
  • 1x steriele naald

Gebruiksaanwijzing

  • Binnen 2 maanden gebruiken. In de koelkast of op een andere koele, donkere plek bewaren. Beschermen tegen UV-licht.
  • 2–5ml per liter/pot gesteriliseerd graan.
  • Goed schudden voor gebruik. Dit maakt het mycelium los en zorgt voor een gelijkmatige verdeling wanneer je het op je substraat/broed toepast.
  • Na gebruik in de koelkast bewaren. Droog grondig af voordat je het beschermkapje terug plaatst om roestvorming op de naald te voorkomen.
  • Optioneel: verwarm de naald met een aansteker om restwater te verdampen, en laat de naald daarna afkoelen. Eenmaal afgekoeld, plaats het beschermkapje terug, stop de vloeibare cultuur in een ziplock zak en bewaar het in de koelkast.

Belangrijke overwegingen

  • Hoewel meer vloeibare cultuur over het algemeen leidt tot snellere kolonisatie, wordt het niet aanbevolen om meer dan 5ml per liter/pot te gebruiken.
  • Bij graan dat na hydratatie/sterilisatie nog steeds vochtig is, kun je beter wat minder toedienen. Teveel water kan namelijk leiden tot bacteriegroei.
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz) Product Informatie
Soort Paddestoel Psychedelisch

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    15/Aug/2024

    Bon produit
    La culture liquide vient avec tout le nécessaire pour inoculer un substrat

    Y. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Albino A+ Liquid Culture Spuit (Acid Shroomz)
Je bezoekt onze Nederlandse website.